Здравейте!!

Ние сме Мици и Здравко..
С повечето от Вас се познаваме лично - празнували сме заедно рождени дни, сватби, кръщенета, откривали сме детски клубове и сладкарници, духнали сме хиляди свещички заедно!! Благодарим Ви за доверието! Благодарим Ви, че вече 14 години ни поверявате усмивките на децата си! С бодри крачки продължаваме заедно напред!! Към новите поводи за празненства, новите приятели, новите мечти!!
Ако пък не сме се срещали досега (как ли се е случило това??) – питайте приятели с малки или попораснали деца, нека Ви разкажат за нас!

С обич: 
Мици и Здравко от театър "Мечтатели"

Ако пък сте ценители на по-сериозното представяне, следващият текст е за Вас! ;)

 

Кратко общо представяне на “Мечтателите”.


Милена Перпелиева и Здравко Здравков са актьори с богат професионален опит.

mici Милена Перпелиева е завършила НАТФИЗ “Кръстьо Сарафов”, специалност пантомима и режисура за пантомима и работи в областта на клоунадата, анимацията и театъра за деца в Жар театър, , Циркус Пур – Германия, Самсунг Евърленд – Южна Корея, ДРК “Патиланци” – България, Арт театър - България и Театър „Мечтатели”.

 

Здравко Здравков е завършил Театрален Колеж “Любен Гройс”, специалност актьорско майсторство за драматичен театър и до този момент е работил в ДКТ Шумен, Арт Театър, ДРК “Патиланци” и Театър „Мечтатели”.

Театър “Мечтатели” – история, дейности.
През 2005 г. двамата актьори създават Театър “Мечтатели” с идеята да отговорят на специфичните нужди на развлекателния пазар – спектакли за деца  и множество празнични програми по различни поводи – рождени дни, календарни празници, рекламни кампании, промоции, фестивали и др. За времето от своето създаване до сега театърът успя да се наложи като сериозен фактор в областта на детските забавления, с интересен и уникален репертоар, с готовност за гъвкави решения на индивидуалните желания и потребности на клиентите.
Театърът вече има в репертоара си и запомнящи се спектакли за деца.